Söta tvillingarna Oscar och Kajsa. Båda har babynappar och är viktade så att det känns mysiga att hålla. Båda har reborn dock-kroppar som är fyllda med samma artistmaterial som reborn dockorna. Oscar och Kajsa har inte hand målats utan man kan torka av/tvätta med mild tvål huden ( ansikte, ben och armar)l om dockan blir smutsig. Helt underbara, knubbiga lekdockor. Båda har handmålade naglar och babynappar. Napp och kläder varierar. Oscar och Kajsa använder babynapp med pigg, piggen kan lossna , således inte lämplig för barn under 4 år. Längd ca 52 cm. Använder vanliga babykläder. PRIS: 2400 sek

Nedan är Lekdockan Sanna som har lite öppen mun och kan ha en vanlig babynapp utan pigg. Längd ca 52 cm. En knubbig baby som använder vanliga babykläder. PRIS: 2400 sek

Dessa små lekdockor Lillasyster/ Lillebror är ca 36-38 cm långa. De får en mjuk kropp och viktas att kännas mysiga att hålla. Dockorna får även en babynapp med pigg. Då piggen kan lossna , är nappen inte lämplig för barn under 4 år. Dockan med öppen mun kan ha en babynapp som man klipper till lite.

Här finns lite bilder på tidigare små dockor som jag har gjort. De första 3 bilderna är dockor med vinylkropp.

Vinylkroppen är hård och byts ut mot en mjuk kropp som gör dockan mjukare och mer babyaktig att hålla och leka med. Även lättare att byta kläder på docka med mjuk kropp. Alla dessa 3 dockor finns i lager och kan göras i ordning till en mjuk lekdocka.

Babyn i blå body har redan fått sin mjuka kropp och man kan se att han är mer naturlig och rörlig.

PRIS: 1600 sek

Här nedan ser du dockor som är hand målade med Real Effect färger. En sådan docka kallas reborn baby och tål inte att man tvättar eller skrapar ytan. Således passande till lite större dockmammor som kan ta hand om sin docka lite mer varsamt. Storlek ca 36-38 cm . Mjuk, viktad kropp och napp samt kläder och blöja medföljer.

PRIS:3600 sek

processed_20190922_164115.jpg